• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.2010., Nr. 99 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212293

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

22.06.2010., Nr. 99

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) un Rīcības programmas (RP) pasākumam “Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde un mārketings” saskaņā ar 2009.gada 14.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.783 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku un zivsaimniecības attīstībai” un 2008.gada 1.aprīļa Ministru kabineta noteikumiem Nr.241 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu zivsaimniecības attīstībai atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam “Zvejas un akvakultūras produktu apstrāde””.

Ceturtās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2010.gada 22.jūlija līdz 2010.gada 15.decembrim.

Ceturtās kārtas pieejamais publiskais finansējums ir 6 000 000 LVL (seši miljoni lati).

Kārtā iesniegto projektu iesniegumu projektu īstenošanas beigu datums ir divu gadu laikā no Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta apstiprināšanu stāšanās spēkā.

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta centrālajā aparātā Klientu apkalpošanas daļā, Rīgā, Republikas laukumā 2, 3.stāvā, 308.kabinetā (tālr. 67027684, 67027235, 67027868).



 

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Zivsaimniecības fonda (EZF) un Rīcības programmas (RP) pasākumam “Investīcijas akvakultūras uzņēmumos” saskaņā ar 2009.gada 14.jūlija Ministru kabineta noteikumiem Nr.783 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku un zivsaimniecības attīstībai” un 2008.gada 1.aprīļa Ministru kabineta noteikumiem Nr.240 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu zivsaimniecības attīstībai atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā pasākumam “Investīcijas akvakultūras uzņēmumos””.

Ceturtās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2010.gada 22.jūlija līdz 2010.gada 23.augustam.

Ceturtās kārtas pieejamais publiskais finansējums ir 4 500 000 LVL (četri miljoni pieci simti tūkstoši lati).

Kārtā iesniegto projektu iesniegumu projektu īstenošanas beigu datums ir divu gadu laikā no Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta apstiprināšanu stāšanās spēkā.

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Projekta iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta reģionālajās lauksaimniecības pārvaldēs pēc atbalsta pretendenta juridiskās adreses. Reģionālo lauksaimniecības pārvalžu adreses ir atrodamas mājas lapā: www.lad.gov.lv.



 

Biedrība Vidzemes lauku partnerība “Brasla” IZSLUDINA PROJEKTU PIEŅEMŠANAS II KĀRTU “Lauku attīstības programmas 2007.-2013. gadam” pasākuma “Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros

PASĀKUMA 413. „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijās” 1.aktivitātes „Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem” 1. rīcībā „pakalpojumu pieejamībai, sasniedzamībai un kvalitātes paaugstināšanai nepieciešamās infrastruktūras izveidošana un materiāli tehniskā aprīkojuma nodrošināšana centralizētās pakalpojumu saņemšanas vietās”. Paredzētais finansējums Ls 40 539,49.

2.aktivitātes „Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem” 2.rīcībā „sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai nepieciešamās infrastruktūras izveidošana vietējiem iedzīvotājiem pieejamā attālumā un materiāli tehniskā aprīkojuma nodrošināšana un aprobācija sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai”. Paredzētais finansējums Ls 40 539,48.

Ar attīstības stratēģiju var iepazīties Vidzemes lauku partnerības “Brasla” mājas lapā - www.partneriba-brasla.lv.

Projektu iesniegumus pieņems no 2010.g. 21. jūlija līdz 23. augustam darbadienās no plkst. 9 līdz 17, Braslas ielā 2, Straupē, Pārgaujas novadā.

Projektu īstenošanas ilgums - 2 gadi pēc Lauku atbalsta dienesta lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Ar rīcību mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīvā atzinuma saņemšanai var iepazīties LR ZM Lauku atbalsta dienesta mājas lapā www.lad.gov.lv un www.partneriba-brasla.lv.



 

Eiropas Savienība

IZGLĪTĪBAS UN ZINĀTNES MINISTRIJA izsludina atklātu projektu iesniegumu atlasi EIROPAS REĢIONĀLĀS ATTĪSTĪBAS FONDA 3.1.3.2.aktivitātē „Atbalsts vispārējās izglītības iestāžu tīkla optimizācijai”

Projektu iesniegumu iesniegšanas termiņš: 2010.gada 30.augusts.

Kopējais aktivitātes ietvaros pieejamais Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 2 229 231 lats.

Projekta iesniegums sagatavojams saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 13.aprīļa noteikumiem Nr.346 „Noteikumi par darbības programmas „Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.1.3.2.aktivitāti „Atbalsts vispārējās izglītības iestāžu tīkla optimizācijai””. Projekta iesnieguma sagatavošanai izmantojamie dokumenti atrodas tīmekļa vietnē: http://esfondi.izm.gov.lv/projektu_iesniedzejiem/konkursi/3_1_3_2_aktivitate.

Projektu iesniegumus Izglītības un zinātnes ministrijā var iesniegt personīgi darba dienās no 8.30 līdz 17, nosūtot pa pastu līdz projektu iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām, vai elektroniska dokumenta formā normatīvajos aktos par elektronisko dokumentu noformēšanu noteiktajā kārtībā, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi: sfd_izm_atlase@izm.gov.lv.

Iesniedzot papīra formā personīgi vai nosūtot pa pastu, jāiesniedz projekta iesnieguma oriģināls vienā eksemplārā (caurauklotā veidā, lapas sanumurētas, pēdējās lapas otrā pusē diegu gali ir pielīmēti, uzlīmē ir informācija par dokumentā sanumurēto un cauraukloto lapu skaitu, apliecinājums par dokumentu kopiju pareizību, projekta iesniedzēja nosaukums, projekta iesnieguma sagatavošanas datums, projekta iesniedzēja amatpersonas paraksts), pievienojot identisku projekta iesnieguma veidlapas un novada vai republikas pilsētas izglītības iestāžu tīkla attīstības koncepcijas elektronisko versiju elektroniskajā datu nesējā. Visi dokumenti kopā jāievieto vienā slēgtā un aizzīmogotā iepakojumā un uz iepakojuma jānorāda šāda informācija: adresāts: „Atklātai projektu iesniegumu atlasei” Struktūrfondu departamentam Izglītības un zinātnes ministrija Vaļņu ielā 2 Rīgā, LV - 1050; adresants: <pilns projekta iesniedzēja iestādes nosaukums iestādes juridiskā adrese> norāde: 3.1.3.pasākuma „Izglītības infrastruktūra vispārējo prasmju nodrošināšanai” 3.1.3.2.aktivitāte „Atbalsts vispārējās izglītības iestāžu tīkla optimizācijai” „Neatvērt pirms vērtēšanas uzsākšanas”

Bezmaksas informatīvais seminārs par projektu iesniegumu sagatavošanu notiks 2010.gada 14.jūlijā Latvijas Kara muzejā Rīgā, Smilšu ielā 20. Reģistrēšanās semināram sākot no 10.30 līdz 11. Lūdzam pieteikties semināram līdz 2010.gada 12.jūlijam, nosūtot elektroniskā pasta vēstuli uz adresi: esf@izm.gov.lv.



 

Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Astotajā kārtā projektu iesniegumu pieņemšana Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumam „Lauku saimniecību modernizācija” notiek no 2010.gada 5.maija.

Zemgales reģionālajā lauksaimniecības pārvaldē iesniegto projektu reģistrētais publiskais finansējums 2010.gada 18.jūnijā sasniedzis 80 procentus no kārtai pieejamā publiskā finansējuma apmēra.

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka saskaņā ar 20.10.2010 MK noteikumu Nr. 1209 13.2 punktu, projektu iesniegumu pieņemšana LAP pasākumam „Lauku saimniecību modernizācija” Zemgales reģionālajā lauksaimniecības pārvaldē turpināsies 30 kalendārās dienas no 2010.gada 18. jūnija līdz 2010.gada 19. jūlijam.



 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!