• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2009., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/197685

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

15.09.2009., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

 


Lauku atbalsta dienesta paziņojums

Lauku atbalsta dienests izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas (LAP) pasākumam “Lauksaimniecības produktu pievienotās vērtības radīšana” saskaņā ar 2009.gada 14.jūlija Ministru kabineta noteikumiem nr.783 “Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku un zivsaimniecības attīstībai” un 2008.gada 8.aprīļa Ministru kabineta noteikumiem nr.255 “Noteikumi par valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku attīstībai Latvijas lauku attīstības programmas pasākuma “Lauksaimniecības produktu pievienotās vērtības radīšana” ietvaros”.

Trešās kārtas projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2009.gada 16.oktobra līdz 2009.gada 16.novembrim.

Trešās kārtas pieejamais publiskais finansējums ir LVL 10 000 000 (desmit miljonu latu).

Kārtā iesniegto projektu iesniegumu projektu īstenošanas beigu datums ir divu gadu laikā no Lauku atbalsta dienesta lēmuma pieņemšanas par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Projekta iesnieguma veidlapa un metodiskie norādījumi tās aizpildīšanai ir atrodami mājaslapā www.lad.gov.lv sadaļā “ES atbalsts”.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta Centrālajā aparātā Rīgā, Republikas laukumā 2, 816. kabinetā; tālr. 67027128, 67027399.


 

Paziņojums

Rēzeknes novada dome paziņo, ka saskaņa ar Rēzeknes novada domes 2009.gada 28.augusta lēmumu ,,Par koncesijas līguma noslēgšanu” (protokols Nr.8, 8.§) par konkursa ,,Par tiesību piešķiršanu sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanai ar autobusiem Rēzeknes rajona maršruta tīkla reģionālajos vietējās nozīmes maršrutos” (identifikācijas nr. RRP -2008/18 - K) uzvarētāju ir atzīts un tiesības slēgt līgumu par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu ar autobusiem Rēzeknes rajona maršruta tīkla reģionālajos vietējās nozīmes maršrutos iegūst A/S ,,RĒZEKNES AUTOBUSU PARKS”.

Līgums par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu ar autobusiem Rēzeknes rajona maršruta tīkla reģionālajos vietējās nozīmes maršrutos tiks slēgts ne ātrāk kā pēc 30 dienām no paziņojuma par konkursa rezultātiem publicēšanas dienas.

Lēmumu par koncesijas līguma noslēgšanu var pārsūdzēt tiesā Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!